Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookies) használ. A honlap további böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütikről részletesebben itt olvashat.Rendben

Gasztronómia

Ahogy a bor nélkülözhetetlen része a gasztronómiának, úgy Borfesztivál sincs változatos kulináris élvezetek nélkül. A cél évek óta az, hogy széles kínálatot biztosítson a hagyományos fesztiválkonyhától a street foodon át a gourmet különlegességekig, hogy mindenki megtalálja a kedvére - és a borához - való falatokat. Idén még izgalmasabb kínálattal várja vendégeit a Borfesztivál, többek között az Oroszlános udvarban, valamint a megújult Falatozó Kertben a Fesztiválszínpad mellett. 

gasztro_uj

Újdonságként a Czinege Füstölgő Sarok BBQ frissen készült ételeivel mutatkozik be, melyek Big Green Egg kerámiában készülnek. A Falatozó Kertbe érkezik a La Lasagneria, igazi olasz lasagne-val és további, eredeti olasz recept alapján készült specialitásokkal. Hamisíthatatlan olasz életérzés természetesen olasz séf tolmácsolásában. Helyben gyúrt tésztából, frissen, kemencében sütött magyaros ételekkel, extra feltétekkel készül vendégeinek a Szittya Pita Kenyérlángosozó és a Szittya Buci. A prémium különlegességek szerelmeseit az Oroszlános udvarban a Ritz-Carlton Hotel étterme, a Deák St. Kitchen várja. Nem kell messzire menni a tenger gyümölcseiért sem, csak pár lépés a Lobster Bár, ahol homárból, langusztából, rákból és kagylóból készítik el az ízletes fogásokat.

Az extra energiára vágyó vendégek kipróbálhatják a Julius Meinl kávéspecialitásait vagy az utóbbi évekből már jól ismert Pellini Caffè kiváló minőségű olasz termékeit.

 

A GASZTRONÓMIAI KIÁLLÍTÓK TÉRKÉPE

 

A kiállítók névsorát ezen a linken találja.

 

hírlevél 
borász, borkereskedő
borkedvelő
A feliratkozással elfogadja  adatvédelmi elveinket
Közösség 
Főtámogató 

Kiemelt partnereink